Maler i Odense

Malermester Bjarne Toft Hansen udfører alle opgaver inden for malerfaget: maling af vægge, loft, facader, træværk, gulve, tapetsering og spartling. Vi maler i Odense og på resten af Fyn. Hvis du får et tilbud af os på maling i Odense kan du være sikker på, at du får en konkurrencedygtig pris, der lever op til dine forventninger. Malermester Bjarne Toft Hansen tilbyder et veludført stykke arbejde til en god pris.

Vi har mange projekter i Odense, og vores kunder er glade for os. Vi er professionelle håndværkere, som lægger en ære i at tilbyde dig den bedste behandling. Vi lytter til dine ønsker og behov, og i dialog med dig skaber vi de resultater, som du drømmer om.

Vi forvandler slidte vægge, kedelige paneler og ujævne lofter til flotte og moderne løsninger, som passer til dig og din bolig. Maling kan være mere end hvide vægge, og vores erfarne fagfolk står klar til at give dig rådgivning. Måske skal børneværelset pyntes med farverige illustrationer på væggene, eller måske skal den ene væg i køkkenet tapetseres? Malermester Bjarne Toft Hansen klarer malerarbejdet, og du får et mærkbart resultat, som du vil glædes over længe.

Det kan virke som en svær og uoverkommelig proces at tage det store skridt og gøre drømmen til en realitet. Men hos Malermester Bjarne Toft Hansen er du i gode hænder. Vi har forståelse for, at du gerne hurtigt vil tilbage i dine trygge rammer, og derfor garanterer vi en effektiv og omhyggelig arbejdsindsats. Vi maler til den aftalte tid, så du lynsnart kan nyde din flotte nye investering.

Malermester Bjarne Toft Hansen er ofte i Odense, så hvis du mangler rådgivning til dit nye maleprojekt, så kigger vi gerne forbi og fortæller om de muligheder, som vi kan tilbyde dig. Vi maler alt fra et enkelt vinduesparti til store villaer, virksomheder og institutioner. Trænger børnehaven eller klinikken i Odense til en omgang maling, så lad Malermester Bjarne Toft Hansen klare det hårde arbejde for dig. Når vi maler i Odense, er det med udgangspunkt i vores nordfynske service og håndværk.

Malermester i Odense

Vores malermester holder til på Nordfyn, men er vant til at køre i og omkring Odense. Så trænger dit hjem eller din virksomhed i Odense til en kærlig omgang maling, så er Malermester Bjarne Toft Hansen det rette valg. Kontakt os på 40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk og få et uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os her på siden, så vender vi tilbage til dig.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.