Maling af facader

Maling af facader kan være tidskrævende og udfordrende – men fortvivl ej. Malermester Bjarne Toft Hansen maler dine facader med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi maler både store og små facader – ingen opgave er for stor eller for lille.

Ejendommens facade er ansigtet udadtil! Facaden er det første man ser, og den giver det første indtryk af ejendommens identitet og det, som ejendommen indeholder.

Hvis facaden med årene er blevet lidt træt, kan dit hus få helt nyt liv med en maling af facaden. Det er vigtigt, at farven på facaden passer til husets arkitektur, størrelse, form, vinduer og døre – og selvfølgelig til de omgivelser, som huset ligger i. Malermester Bjarne Toft Hansen rådgiver dig til det rigtige farvevalg og til en maling i en holdbar og slidstærk kvalitet.

Når vi har malet dine facader, ligner dit hus et helt nyt hus – eller måske ligner det sig selv, som det oprindeligt så ud. Men under alle omstændigheder kan du være sikker på, at facaden står flot og skarpt i den høje kvalitet, som kendetegner det gode håndværk.

Facaden har en stor betydning for din boligs udtryk, og det er vigtigt at den ser ordentlig ud. Når vi maler din facade, gør vi det med respekt for dine ønsker og med de bedste produkter. Vi laver kun arbejde, vi er stolte af. Og det gælder også for malingen af din facade. Hvad end du vil have en iøjnefaldende eller mere subtil facade, finder vi en løsning som passer dig. Du kan være sikker på, at en facademaling udført af Malermester Bjarne Toft Hansen er af høj kvalitet.

Vi maler dine facader effektivt og med stor respekt for din bolig. Vi maler stort set alle overflader: træ, beton, stål, mursten mm. Og vi bruger kvalitetsmaling fra Jotun, som er allergi- og miljøvenligt. Du kan være sikker på, at du altid får den bedste løsning, når du får Malermester Bjarne Toft Hansen til at male for dig. Vi sørger for det hele undervejs i malerprocessen, og når vi er færdige – og altid til tiden – skal du blot nyde dine nymalede facader.

Maling af facader på Fyn

Maling af facaden kan betyde mere for din ejendoms udtryk og værdi, end du tror! Lad Mestermaler Bjarne Toft Hansen forvandle din facade. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.