Maling af facader

Maling af facadeEjendommens facade er ansigtet udadtil! Facaden er det første man ser, og den giver det første indtryk af ejendommens identitet og det, som ejendommen indeholder.

Hvis facaden med årene er blevet lidt træt, kan dit hus få helt nyt liv med en maling af facaden. Det er vigtigt, at farven på facaden passer til husets arkitektur, størrelse, form, vinduer og døre – og selvfølgelig til de omgivelser, som huset ligger i. Malermester Bjarne Toft Hansen rådgiver dig til det rigtige farvevalg og til en maling i en holdbar og slidstærk kvalitet.

Når vi har malet dine facader, ligner dit hus et helt nyt hus – eller måske ligner det sig selv, som det oprindeligt så ud. Men under alle omstændigheder kan du være sikker på, at facaden står flot og skarpt i den høje kvalitet, som kendetegner det gode håndværk.

Vi sørger for det hele undervejs i malerprocessen, og når vi er færdige – og altid til tiden – skal du blot nyde dine nymalede facader.

Maling af facader på Fyn

Maling af facaden kan betyde mere for din ejendoms udtryk og værdi, end du tror! Kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Fyn, og vi står altid klar med uforpligtende rådgivning og dialog. Ring, når det passer dig på telefon 40 44 21 19.