Spartling af gips

GipsspartlingMange har vægge og lofter af gips. Gipsvægge er for eksempel et godt valg, hvis du skal have adskilt et større rum med en væg. Med en perfekt spartlet gipsvæg eller gipsloft vil rummet stå flot og understøttet en moderne, minimalistisk stil. Malermester Bjarne Toft Hansen er dit  bedste valg, når du skal have spartlet gipsvægge eller gipslofter. Vi har erfaringen i at skabe et perfekt og professionelt resultat hver gang.

Vi spartler også dine vådrum som for eksempel badeværelse og vaskerum, så du kan få samme skarpe og morderne udtryk her. Vi kender de rigtige teknikker, og vores medarbejdere er veluddannede og har den nødvendige viden om den korrekte sparteltype til vådrum. Det er afgørende for, at du ikke får problemer med fugt og skimmelsvamp efterfølgende. Malermester Bjarne Toft Hansen er din sikkerhed for kvalitet og et professionelt resultat til en god pris, når gipsvægge, gipslofter eller vådrum skal spartles.

Spartling af gips og spartling i vådrum på Fyn

Skal du have spartlet en gipsvæg, eller skal du have spartlet i dine vådrum, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at spartle dine gipsvægge eller dine vådrum for dig!