Spartling af gips

Spartling af gips kræver finesse og teknik. Desuden kræver spartling af gips de rigtige materialer og produkter. Malermester Bjarne Toft Hansen spartler og maler altid med kvalitetsprodukter, som er din garanti på et godt og holdbart resultat. Vi lytter til dine ønsker, og i dialog med dig skaber vi de løsninger, du drømmer om. Vi tilbyder også fuldspartling, hvis der er ønske om det.

Mange har vægge og lofter af gips. Gipsvægge er for eksempel et godt valg, hvis du skal have adskilt et større rum med en væg. Med en perfekt spartlet gipsvæg eller gipsloft vil rummet stå flot og understøtte en moderne, minimalistisk stil. Malermester Bjarne Toft Hansen er dit bedste valg, når du  skal have spartlet gipsvægge eller gipslofter. Vi har erfaringen i at skabe et perfekt og professionelt resultat hver gang. Når du får Malermester Bjarne Toft Hansen til at spartle dine gipsvægge eller gipslofter, slipper du for sjusk og ujævnheder. Vi er kendte for vores gode service og solide håndværk.

Når du skal have spartlet, er vi den rette løsning. Vi rådgiver, så du kan tage kvalificerede beslutninger om type og antal lag af gips. Malermester Bjarne Toft Hansen har erfaringen der skal til, for at du får det udtryk, der passer til din bolig eller virksomhed.

Vi spartler også dine vådrum, som for eksempel badeværelse og vaskerum, så du kan få samme skarpe og moderne udtryk her. Vi kender de rigtige teknikker, og vores medarbejdere er veluddannede og har den nødvendige viden om den korrekte sparteltype til vådrum. Det er afgørende for, at du ikke får problemer med fugt og skimmelsvamp efterfølgende. Malermester Bjarne Toft Hansen er din sikkerhed for kvalitet og et professionelt resultat til en god pris, når gipsvægge, gipslofter eller vådrum skal spartles. Vi kan naturligvis også hjælpe med maling af vægge efterfølgende, hvor vi også tilbyder farverådgivning, hvis dette ønskes.

Det sidste led, inden der skal males, er ofte spartlingen. Derfor er en en veludført spartling essentiel for, at det færdige resultat bliver perfekt. Når du vælger os, er du sikker på at få en spartling, som giver de bedste vilkår for en perfekt maling.

 

Spartling af gips og spartling i vådrum på Fyn

Skal du have spartlet en gipsvæg, eller skal du have spartlet i dine vådrum, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at spartle dine gipsvægge eller dine vådrum for dig, og vi dækker hele Fyn med et smil!

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.