Fuldspartling

FuldspartlingHvis dine vægge er ujævne, decideret bulede eller bare uensartede, så kan en gang fuldspartling udrette mirakler for dem!

Det er måske ikke så nemt selv at fuldspartle store overflader, da teknikken skal være helt på plads for at få det elegante og ensartede udtryk. Malermester Bjarne Toft Hansen har selvfølgelig kompetencerne til at udføre en perfekt fuldspartling af dine vægge og lofter, så rummene kommer til at fremstå perfekte og skarpe.

Ud over selve spartleteknikken skal være i orden, så skal der også bruges den rigtige sparteltype – det sørger vi selvfølgelig også for. Alle vores medarbejdere behersker teknikkerne og spartler med sikker hånd, så du er sikker på et flot og professionelt resultat, som du vil glæde dig over.

Fuldspartling på Fyn

Den fuldspartlede væg eller loft er desuden den helt rigtige overflade for en smuk maling af dine rum, og er derfor uvurderlig for rummets endelige udtryk.

Skal den nye rå – eller gamle ujævne – væg spartles op eller skal loftet have nyt liv, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at fuldspartle for dig, og vi kan gøre det overalt på Fyn!