Fuldspartling

Hvis dine vægge er ujævne, decideret bulede eller bare uensartede, så kan en gang fuldspartling udrette mirakler for dem!

Det er måske ikke så nemt selv at fuldspartle store overflader, da teknikken skal være helt på plads for at få det elegante og ensartede udtryk. Malermester Bjarne Toft Hansen har selvfølgelig kompetencerne til at udføre en perfekt fuldspartling af dine vægge og lofter. Vi sørger for, at rummene kommer til at fremstå perfekte og skarpe.

Vi spartler både store og små overflader – også spartling af gips. En spartling af dine paneler, karme mm. vil ligeledes give en flot finish til din bolig. Malermester Bjarne Toft Hansen spartler professionelt både indendørs og udendørs, så din bolig kan tage sig bedst ud.

Ud over selve spartleteknikken skal være i orden, så skal der også bruges den rigtige sparteltype – det sørger vi selvfølgelig også for. Vi bruger kun kvalitetsprodukter, som sikrer et langvarigt og holdbart resultat. Alle vores medarbejdere behersker teknikkerne og spartler med sikker hånd, så du er sikker på et flot og professionelt resultat, som du vil glæde dig over i mange år. Mange års erfaring kombineret med jævnlig opdatering på de nyeste metoder og teknikker, er din garanti for det bedst mulige resultat.

Uanset, om du skal have finpudset børneværelset, kontoret eller sommerhuset vil en omgang fuldspartling gøre underværker. Vi lytter til dine ønsker og behov, så du kan få det resultat, du drømmer om. Fuldspartlingen hjælper med at give din bolig eller virksomhed lige netop det udtryk, du håber på.

Det sidste trin inden malingen er ofte spartlingen. En fuldspartling fra Malermester Bjarne Toft Hansen er din sikkerhed for et grundlag, som gør det muligt at få en helt perfekt maling. Og dermed også et helt perfekt resultat. Vi hjælper naturligvis også med farverådgivning. Samtidig sørger vi for at udføre spartlingen til en god pris og ikke mindst til den aftalte tid.

 

Fuldspartling på Fyn

Den fuldspartlede væg eller loft er desuden den helt rigtige overflade for en smuk maling af dine rum, og er derfor uvurderlig for rummets endelige udtryk. Vi maler naturligvis også gerne dine vægge, facader, lofte, træværk mm. efterfølgende, hvis dette ønskes.

Skal den nye rå – eller gamle ujævne – væg spartles op, skal panelerne stå snorlige, eller skal loftet have nyt liv? Så er du kommet til den rette. Kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at fuldspartle for dig, og vi spartler på hele Fyn!

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.