Maling ved renovering

Vi har styr på maling ved renovering, inde og ude, for private og erhverv. Har du forkælet din bolig med en renovering, så er det oplagt at afslutte processen med en flot omgang maling. Vi maler ved renovering med udgangspunkt i godt håndværk, respekt for materialerne og med fokus på et mærkbart og længerevarende resultat. Vi koncentrerer os om dine ønsker, så du kan få det look, som du søger. Maling er ofte sidste led i kæden, når det kommer til renovering og altafgørende for det endelige resultat: Hos Malermester Bjarne Toft Hansen hjælper vi dig med at give din renovering den sidste finish.

Maling ved renovering kan være en kompliceret affære; dog har Malermester Bjarne Toft Hansen erfaring med at tilføre værdi til nye renoveringsprojekter. Komplikationer såsom forkert farve- eller materialevalg kan ende med at overskygge dit renoveringsprojekt. Men bare rolig: Hos os er du i gode hænder. Når du vælger os til at stå for din renovering, vælger du en maler med flere års erfaring inden for malerfaget. Vi tilbyder kompetent rådgivning og resultater, vi er stolte af. Vi sørger for, at din nyrenoverede bolig tager sig bedst ud.

Hvad enten det er køkkenet, boligens facade eller noget helt tredje, som har fået en overhaling, så kan vi hjælpe dig med at afslutte dit projekt. Det kan være at skorstenen skal have en anden farve end resten af huset? Eller måske skal væggene i stuen tapetseres eller males? Eller måske kunne du tænke dig, at de øverste badeværelsesklinker er et par nuancer mørkere end resten af rummet? Lige meget hvad du har på hjertet, hjælper Malermester Bjarne Toft Hansen dig. Det hjælper dig med at træffe de rigtige valg, så du får den bedste løsning.

En renovering kan være det der skal til for at give nyt liv til din bolig. Vi sørger for god kommunikation mellem faggrupper og dig, så din bolig står klar til den aftalte tid. Når vi hjælper med din renovering, kan du være sikker på, at du får et godt resultat.

Med Malermester Bjarne Toft Hansen får du altid en god handel, og vi maler til den aftalte tid. Vi hjælper dig med at modernisere og optimere din boligs ydre ud fra dine ønsker. Vi hjælper dig ligeledes med rensning og pudsning af husfacade eller spartling af ujævne vægge og lofter, hvis dette ønskes.

 

Maling ved renovering på Fyn

Efter en renovering er det et must at få optegnet de nye herligheder. Malermester Bjarne Toft Hansen løfter opgaven professionelt på hele Fyn. Har du brug for vores syn på din renovering og fremtidige ønsker, så giv os et kald på 40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi er klar til en uforpligtende snak, og vi glæder os til at høre fra dig.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.