Maling ved forsikringsskader

Malermester Bjarne Toft Hansen maler ved forsikringsskader, og hjælper dig med at sætte din bolig eller virksomhed i stand efter skader. Vi sørger for at træværk, loft, vægge og gulve igen bliver flotte og funktionelle. Maling ved forsikringsskader er en opgave, som bør løses effektivt og omhyggeligt. Malermester Bjarne Toft Hansen har god erfaring med at rykke ud, når der akut er brug for en håndværker til maling ved skader.

Desværre er skimmel en plage, som rammer mange danskere. Heldigvis findes der en kur mod det! Malermester Bjarne Toft Hansen udfører malebehandlinger for skimmel. Vi hjælper dig med at få bugt med skimmel på en forsvarlig måde. Uanset, om der er tale om en vandskade i kælderen, et hus med brandskader eller skimmel i soveværelset, så maler vi dine sorger væk med allergi- og miljøvenlig maling fra Jotun. Vi har stor forståelse for, at din boligs identitet skal genopbygges. Vi rådgiver dig, så du kan få den bedste sammensætning af farver og produkter, som matcher dine ønsker og behov. Så kan du igen søge ly i kælderen, tage i sommerhus eller slappe af i soveværelset.

Malermester Bjarne Toft Hansen maler erhvervsmål og private boliger ved forsikringsskader på hele Fyn. Vi maler både udendørs og indendørs til en god pris og til den aftalte tid. Vi forskønner erhvervsmål, og vi er med til at genskabe din virksomheds visuelle udtryk, så den ikke går tabt efter skader. Vi er stolte håndværkere, som maler grundigt og effektivt. Vores mission er at skabe et flot resultat, som du bliver glad for.

Vil du forebygge brandskader, så er du kommet til den rigtige. Malermester Bjarne Toft Hansen er certificeret i brandhæmmende maling. Vi giver vores kunder den bedste og mest sikre udførelse med brandhæmmende maling. Vi tager os af skimmel, fugt, vandskader og brandskader. Så står du i den beklagelige situation, at din bolig eller virksomhed har været udsat for skader, så hjælper Malermester Bjarne Toft Hansen dig ud af kniben.

 

Maling ved forsikringsskader på Fyn

Hvad enten det er den ene eller den anden skade, så maler vi den væk! Malermester Bjarne Toft Hansen maler professionelt og med fokus på dine behov. Kontakt os på  40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk for en uforpligtende snak om dine ønsker. Har du akut brug for en håndværker, så ring til os med det samme.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.