Maling af vinduer

Maling af vinduer kan for nogle synes uoverkommeligt, men nymalede vinduer er en detalje, som kan mærkes. Maling af vinduer har en signifikant betydning for den måde rummet eller huset opleves på. Man kan med rette sige, at vinduerne fungerer som boligens “åndehuller”, og disse åndehuller skal fremhæves på bedst mulig vis sammen med en opfriskning af facaden. Malermester Bjarne Toft Hansen maler vinduer med et skarpt blik for detaljen, og vi har tradition for glade kunder.

Er træet omkring dine udendørs vinduer begyndt at se lidt slidt ud? Eller trænger dine indendørs vinduer til nyt liv? Uanset, om der er tale om det ene eller det andet, så kan du være sikker på, at dine vinduer står snorlige, når Malermester Bjarne Toft Hansen er færdig med dem. Vi maler dine vinduer, både indendørs og udendørs til en god pris og til den aftalte tid.

Forskellige faktorer spiller ind, når der skal vælges farve til maling af vinduer. Det kan for eksempel være rummets størrelse, husets facade eller lysindfald. Og naturligvis hvilket materiale, der skal males på. Vi rådgiver dig, så du får den bedste løsning. Med udgangspunkt i dine ønsker, skaber vi sammen et mærkbart resultat, som du vil glædes over i lang tid. Vi rådgiver dig ligeledes om vedligeholdelse, og vores produkter er allergi- og miljøvenlige.

Når du har besluttet dig for at gøre noget ved dine gamle vinduer, er du måske nervøs for, at charmen ved dem forsvinder. Vi sørger for, at dine vinduer bevarer det samme udtryk, mens de samtidig kommer til at fremstå bedre. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at ændre dine vinduers udtryk. Det kan eksempelvis gøres ved at ændre farven. Uanset hvad, sørger vi for at rådgive dig, så du træffer det rette valg. Og vi udfører arbejdet til tiden og til den rette pris.

Er det kontoret, der skal give medarbejderne ny energi? Eller er det måske sommerhuset, som skal ligne noget fra den svenske skærgård? Så hjælper Malermester Bjarne Toft Hansen dig med at male dine vinduer, og du undgår sjusk og halvfærdige løsninger. Vi har mange års erfaring med at male vinduer, der matcher kundens behov.

Trænger I til maling af vinduer i jeres institution, så klarer vi også den. Skal børnehaven piftes op med farver, eller skal klinikken se steril og moderne ud? Så løser Malermester Bjarne Toft Hansen opgaven. Vi er et professionelt team bestående af Malermester og malersvende, og ingen opgave er for stor eller for lille. Når vi maler vinduer, så bliver opgaven udført med en perfektionistisk malerpensel.

 

Maling af vinduer på Fyn

Uanset, om det er et enkelt vinduesparti eller samtlige vinduer på en stor bygning, som skal males, så er Malermester Bjarne Toft Hansen den rette til opgaven. Vi maler vinduer på hele Fyn. Kontakt os på 40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.