Maling af nybyggeri

Hvid væg males lyseblå med malerrulle.Maling af nybyggeri er et projekt, som skal kræses for. Uanset, om der er tale om et sommerhus, hvor det ydre og det indre skal spille sammen, eller om det er dagligstuen, der er blevet udvidet, og som mangler sammenhæng med resten af boligen, så hjælper Malermester Bjarne Toft Hansen dig med at få det look, som du søger. Skal din virksomhed stå knivskarp, så er du også her i trygge arbejdshænder. Vi løfter opgaven professionelt, omhyggeligt og til den aftalte tid.

Malermester Bjarne Toft Hansen har en faglig stolthed og tradition for glade kunder. Vi lægger fokus på et flot resultat, som du bliver glad for mange år frem. Maling af nybyggeri varierer alt efter, om der er tale om en privat bolig eller en virksomhed. Førstnævnte ønsker måske en klassisk stil, hvorimod sidstnævnte måske søger et moderne og minimalistisk udtryk. Fælles for begge vil sandsynligvis være ønsket om en unik stil, der kendetegner dig eller din virksomhed. Lad Malermester Bjarne Toft Hansen hjælpe dig med maling af dit nybyggeri, så slipper du for modstridende stilarter og sjusk. Du får derimod en sammenhængende totalløsning, der giver mening for dig.

Privat nybyggeri
Maling af nybyggeri er et omfattende arbejde; lad Malermester Bjarne Toft Hansen gøre det hårde arbejde for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vi sørger for, at din investering står snorlige. Ønsker du noget andet end de traditionelle hvide vægge så snak med os. Vi er eksperter i at sammensætte farver og materialer, og sammen kan vi give dit nybyggeri dit særegne præg – både udvendigt og indvendigt. Sammen skaber vi et resultat, som du vil elske at komme hjem til.

Erhvervsbyggeri
Står din virksomhed og mangler farve på væggene, så kommer vi dig til undsætning. Ny maling på kontoret skaber værdi og energi for medarbejderne. Kunne du tænke dig en anden løsning end de hvide vægge på kontoret, så hjælper vi dig gerne. Vi er erfarne fagfolk der kan fortælle dig, hvad der passer sammen. Er det maling af udvendig nybyggeri, så klarer vi også den. Ønsker du hjælp til tapetsering eller spartling af vægge og lofter, så hjælper vi også gerne med det. Lad Malermester Bjarne Toft Hansen svinge penslen – så får jeres investering det udseende, som I ønsker.

Maling af nybyggeri på Fyn

Skal der sættes et unikt og veludført præg på dit nybyggeri, er du kommet til den rigtige! Hvad enten du ønsker at få malet et helt hus eller en ny tilbygning, så giver Malermester Bjarne Toft Hansen dig en god pris. Kontakt os på 40 44 21 19 eller send os en mail på  info@malerbjarne.dk, så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.