Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Denne hjemmeside ejes og drives af:

MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN ApS

Sjællandsvej 4, 5400 Bogense
CVR: 30352211
Mail: info@malerbjarne.dk
Tlf.: 40442119

Cookies

MalerBjarne.dk anvender cookies:

Vi gør alle besøgende opmærksomme på vores cookie-brug, og ved fortsat brug af siden accepterer du denne anvendelse. Vi bruger cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet: Med cookies kan vi være med til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af vores site. Det betyder bl.a., at dine præferencer bliver gemt.
  • Trafikmåling: Vores brug af cookies betyder også, at vi indsamler anonym statistik, som vi kan bruge til at gøre oplevelsen af siden endnu bedre. Og bruge til at sikre, at vores server kan håndtere trafikken.
  • Annoncering: Vi bruger cookies i forbindelse med at levere relevante og meningsfyldte annoncer samt til at spore effektiviteten af disse.

Disse tre punkter er formålet for vores cookiebrug. En cookie er en tekstfil, der bliver gemt i din browser. Den indeholder informationer om din ageren og kan ikke indeholde virus. Fra MalerBjarne.dk deles cookies med tredjepart: Google-services (Analytics og AdWords) samt andre markedsføringsplatforme (Facebook).

Du kan lære mere om, hvordan du sletter og undgår cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

MalerBjarne.dk bruger cookies til at indsamle data til vores statistik- og analyseværktøjer (Google Analytics, AdWords og Facebook Pixel), så vi ved, hvor mange der bruger vores side, og hvordan de bruger den. Denne information er anonym. Desuden indsamler vi geografisk og demografisk statistik, som vi bruger til at forstå vores målgruppe, så vi i højere grad kan forstå vores målgruppe og forbedre vores indhold.

Vil du fravælge cookies fra Google Analytics, kan du følge dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

En cookie bliver slettet af sig selv efter et bestemt tidsinterval, men den bliver fornyet hver gang, du anvender vores hjemmeside – du kan dog altid selv slette dem manuelt. Hvis du vil have mere dybdegående information om disse små tekstfiler, så kan du læse mere her: http://minecookies.org/information-om-cookies/

Personoplysninger

MalerBjarne.dk gør som udgangspunkt ingen brug af personlige oplysninger. Det er kun i tilfælde af, at du bruger vores kontaktformular eller sender os en mail, at der kan henføres oplysninger tilbage til dig som person. Dette er udelukkende oplysninger, som du aktivt selv vælger at indtaste, men som er påkrævet for, at vi kan vende tilbage til dig med svar. Vi bestræber os på høj sikkerhed – bl.a. gennem SSL-kryptering -, men det er på eget ansvar, at du afgiver disse oplysninger. Vi opbevarer og gemmer kun dine data så længe, det er nødvendigt og efter gældende lovgivning.

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN ApS
CVR-nr. 30352211
Sjællandsvej 4, 5400 Bogense
Tlf.: 40442119
E-mail: info@malerbjarne.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over MALERMESTER BJARNE TOFT HANSEN ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.