Om MalerBjarne.dk

MalerBjarne.dk er en del af Malerfirma BTH som drives af Malermester Bjarne Toft Hansen. Udover malermesterdelen består firmaet også af to andre afdelinger, som håndterer salg af maling via den fysiske butik Nordfyns Farvecenter og webshoppen MestersMaling.dk.
Siden har til formål at fortælle om malerfirmaets arbejdsområder, og illustrativt fremvise den håndværksmæssige kvalitet som Bjarne Toft Hansen står for. Bjarne dækker et bredt område af malingsarbejde, og på MalerBjarne.dk kan du finde billeder og beskrivelser af udført malerarbejde samt kontaktoplysninger, hvis du ønsker kompetent rådgivning og en god pris på dit næste malerprojekt. Bjarne har over 30 års erfaring i malerfaget, og står derfor klar til at give råd og vejledning, når du skal have malet.

Vi er medlem af Danske Malermestre, og det betyder, at du har garanti på det arbejde, vi udfører. At vi er medlem af Danske Malermestre, understreger også, at vi udfører kvalitetsarbejde. Du er altså i trygge hænder, når vi maler for dig.

MalerBjarne.dk er udviklet i WordPress af HYP Marketing, som er et digitalt markedsføringsbureau med base i Odense. Tekniske spørgsmål og andre spørgsmål relateret til hjemmesiden, bedes rettet direkte til webbureauet.