Menu

Liftudlejning

Liftudlejning på hele Fyn til både private eller erhverv tilbydes af Bjarne Toft Hansen. Savner du muligheden for at kunne modernisere din bolig, sommerhus eller virksomhed, der hvor armen ikke kan nå? Så er du kommet til den rette. Hos os kan du leje sikre kvalitetslifte. Vores lifte er yderst robuste, og de står solidt på jorden. Det fantastiske ved lifte er, at de giver ’gør-det-selv’-håndværkeren en reel mulighed for at nå de øverste hjørner og facader. En lift fungerer som en sikker armforlænger.

Rød- og hvidfarvet lift til liftudlejning

Hos Malermester Bjarne Toft Hansen kan du vælge mellem to håndterbare lifte. Begge lifte er super nemme at betjene, og de står særdeles stabilt jorden. Vælg mellem en 12-meters lift, som løfter dig op i 12 meters arbejdshøjde eller en 15,6-meters lift, som løfter dig op i hele 15,6 meters arbejdshøjde.

Nu er der rig mulighed for at komme til vejrs og få malet uden risiko for at falde ned og komme til skade. Du kan selvfølgelig også benytte dig af vores liftudlejning, hvis du skal have renset eller fikset noget højt oppe uden for armens rækkevidde.  Når du lejer en lift hos Malermester Bjarne Toft Hansen, er du sikker på at få en lift, som lever op til sikkerhedsstandarden, så du kan være helt tryg.

Lift med to malere i gang med at male vinduer på 1. sal

Vores liftudlejning er til den seriøse ’gør-det-selv’-håndværker, der ønsker kvalitet og sikkerhed. Du kan udføre malerarbejdet betydeligt mere grundigt og pænere, når du står trygt og sikkert på liften. På den måde får du det bedste og flotteste resultat.

Skal de øverste vinduer male, eller skal kvisten repareres? Begge ting og mere til klares nemt og sikkert med en lift af høj kvalitet fra Malermester Bjarne Toft Hansen. Hvis du i stedet er på udkig efter nogen til at gøre det for dig, udfører vi også maling af vinduer for private og erhvervskunder.

Sikkerheden skal naturligvis være i orden – vi vejleder dig i anvendelse af liften, så du kan male uforstyrret. Vi sørger for både at levere og afhente liften. Det eneste du skal tænke på er, hvordan du ønsker at optimere din bolig eller virksomhed. Ring til os, så finder vi ud af, hvad der passer dig bedst!

Liftudlejning på Fyn

Hvis du har brug for at leje en lift, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Hvis du for eksempel skal op og male, kan vi også hjælpe dig med den rigtige maling til dit projekt. Vi udlejer gerne vores lifte til alle slags projekter på Fyn!