Maling af vægge

Maling af vægge kan pifte ethvert rum op! Malermester Bjarne Toft Hansen maler dine vægge med udgangspunkt i god service, effektivitet og godt håndværk. Vi lytter til dine behov, og i dialog med dig skaber vi de resultater, du drømmer om.

Skal stuen friskes op? Skal børneværelset trylles om til et cool teenageværelse? Trænger kontoret til en makeover? Malermester Bjarne Toft Hansen tilbyder naturligvis farverådgivning, så vi finder de rigtige farver, der passer til rummene og dine ønsker til stil – og maler så væggene for dig, så de står knivskarpt og signalerer dit ønske om identitet.

En gang i mellem skal der bare noget nyt til! Du vil opleve, at dine nymalede vægge giver et helt nyt liv til din bolig eller virksomhed, som igen giver familien eller dine medarbejdere fornyet energi og inspiration. Vi har ofte set, at folk selv har kastet sig ud i at male deres vægge. Desværre bliver resultatet ofte ikke som håbet. Vil du være sikker på et flot resultat, så få Malermester Bjarne Toft Hansen til at male dine vægge.

Selvom dine vægge fremstår slidte, kan en maling være nok til at give dem et helt andet udtryk. Hvis det modsatte er tilfældet, og det er nødvendigt med spartling af gips eller en fuldspartling, kan vi også klare det. Og vi rådgiver dig naturligvis, så du kan tage den beslutning, der passer bedst til dig.

Vi kan se mulighederne i ejendommen, og vi rådgiver dig til løsninger, som løfter rummene. Og med en professional rådgiver og maler kan du roligt vælge nye og spændende løsninger, som du ikke selv ville kaste dig ud i. Forkæl dig selv og din ejendom med godt håndværk og flot malede vægge. Vi maler dine vægge og er ofte nok til at genoplive hele din bolig. Hvis din bolig begynder at se lidt medtaget ud, så kan noget så simpelt som maling af facaden og dine vinduer også have stor effekt på helhedsindtrykket. 

Vi er stolte malere, som lægger en ære i vores fag. Når vi maler dine vægge kan du være sikker på, at kvalitet og pris er i orden. Og så er vi færdige til den aftalte tid!

 

Maling af vægge på Fyn

Maling af vægge er måske ikke så dyrt og tidskrævende, som du tror! Malermester Bjarne Toft Hansen kan male dine eller din virksomheds vægge på hele Fyn. Alt du skal gøre er blot at kontakte os, så står vi klar med et uforpligtende tilbud og/eller rådgivning. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at male din vægge!

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.