Maling af lejlighed

Maler vælger ny farve til hvid væg, ud fra farvepalette som holdes i håndenMaling af lejlighed er ofte tidskrævende og måske heller ikke så nemt, som man tror. Er du flyttet i ny lejlighed eller skal din nuværende lejlighed piftes op? Skal du fraflytte din lejlighed eller leje din bolig ud? Så er du kommet til den rigtige. Malermester Bjarne Toft Hansen maler din lejlighed fra gulvbrædder til stuk med udgangspunkt i dine ønsker, hvad enten der er tale om en privat eller erhvervslejlighed. Vi maler alt fra intime lejligheder til større herskabslejligheder med fokus på kvalitet og godt håndværk. Så skal din lejlighed fremstå snorlige, så finder vi penslen frem og skaber synlige resultater.

Indflytteren – dig, der vil pifte din lejlighed op
En lejligheds identitet skal findes i dens visuelle udtryk. Vi giver dig kompetent rådgivning, så din lejligheds fulde potentiale udnyttes. Din lejlighed skal afspejle dig, og det kan gøre en verden til forskel at få malet lejligheden professionelt af Malermester Bjarne Toft Hansen. Detaljer, som nymalede dørkarme og paneler, er med til at markere rummet og lejligheden, og hos os er du garanteret mærkbare resultater, som du vil glædes over langt ud i fremtiden. Vi skræddersyr løsninger til dig og dine behov til en god pris og til den aftalte tid.

Fraflytteren – dig, der skal flytte fra din lejlighed
Skal du fraflytte en lejlighed, så er det en god idé at få en professionel malermester til at male lejligheden for dig. Derved undgår du pletter på gulv og stikkontakter, den forkerte farvekode eller andre fejl, der kommer til at koste dig dyrt i sidste ende. Få Malermester Bjarne Toft Hansen til at male lejligheden for dig. Så er du sikker på at få godkendt din lejlighed, når den skal overdrages. Vi har flere års erfaring med alle typer materialer og lejligheder, og vi anvender miljø- og allergivenlig maling for at opnå det bedste resultat. Vi er færdige til tiden og giver dig en god pris.

Udlejeren – dig, der er udlejer af lejlighed eller erhvervslokaler
Vi maler erhvervslokaler og lejeboliger med udgangspunkt i faglig professionalisme; så skal du leje din lejlighed ud, så maler vi den, inden næste lejer flytter ind. Vi sørger for, at lejligheden fremstår ny og indbydende til de nye lejere. Vi maler med den gode maling fra Jotun for at opnå et smukt og længerevarende resultat, som også er allergivenligt. Ønsker du en grundig maling af lejlighed til en god pris, så lad os hjælpe dig. Hos Malermester Bjarne Toft Hansen får du altid den bedste løsning til prisen.

Maling af lejlighed på Fyn

Vil du være sikker på, at din lejlighed fremstår indbydende, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag; at den skinner, når nøglerne overdrages; eller at den fremstår moderne og stilsikker, når du holder møde med kunderne, så giv os et kald på 40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk, så sørger vi for, at din lejlighed tager sig bedst ud.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.