Tapetsering

TapetseringTapet har her i det nye århundrede fået en kærkommen renæssance og er uundgåelig i det moderne stilfulde hjem, hvor der skal kæles for interiøret.

Der er kommet mange utrolig flotte tapeter i alsidige mønstre på markedet, som kan give rummene en helt ny identitet og stil. Malermester Bjarne Toft Hansen rådgiver dig til det eller de tapeter, som passer til dine rum, og som kan skabe lige præcis den stil, som du er på jagt efter.

Mange tøver lidt i forhold til at kaste sig ud i tapetsering. Og det er ærgerligt, hvis det er tapet, der bedst egner din stil. Men når du vælger en professional malermester, skal du ikke bekymrer dig om skæve baner, mønstre der ikke passer eller tapetklister, som klumper. Vi sørger for, at rummene står perfekte, når vi har tapetseret, så du bare skal nyde tapetet og indrette rummet med dine møbler og andre genstande.

Prøv noget nyt med et flot tapet – måske bare på en enkelt væg eller to. Du vil bliver overrasket over, hvordan det kan forvandle rummet og give den helt rigtige stemning.

Tapetsering på Fyn

Kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Vi tapetserer på hele Fyn i den bedste kvalitet – og er færdige til tiden. Ring på telefon 40 44 21 19 eller send en mail på info@malerbjarne.dk, så er du og dine vægge i sikre hænder!