Tapetsering

Hvis du ønsker et andet udtryk end det man opnår ved at male væggene, så kan du prøve med tapet! Tapetsering kan dog virke uoverkommeligt, fordi det kræver en del teknik at mestre evnen til at tapetsere. Malermester Bjarne Toft Hansen har god erfaring med tapetsering, og vi hjælper dig gerne med at tapetsere. Vi kræser for materialet og interiøret, og vi er din garanti på kvalitet og godt håndværk.

Tapet har her i det nye århundrede fået en kærkommen renæssance. Tapet kan betragtes som uundgåelig i det moderne stilfulde hjem, hvor der skal kæles for interiøret.

Der er kommet mange utrolig flotte tapeter i alsidige mønstre på markedet, som kan give rummene en helt ny identitet og stil. Malermester Bjarne Toft Hansen rådgiver dig til det eller de tapeter, som passer til dine rum, og som kan skabe lige præcis den stil, som du er på jagt efter.

Mange tøver lidt i forhold til at kaste sig ud i tapetsering. Og det er ærgerligt, hvis det er tapet, der bedst egner din stil. Men når du vælger en professional malermester, skal du ikke bekymrer dig om skæve baner, mønstre der ikke passer eller tapetklister, som klumper. Vi sørger for, at rummene står perfekte, når vi har tapetseret. Du skal blot nyde dit nye tapet og indrette rummet med dine møbler og andre genstande.

Prøv noget nyt med et flot tapet – måske bare på en enkelt væg eller to. Du vil bliver overrasket over, hvordan det kan forvandle rummet og give den helt rigtige stemning. I dialog med dig skaber vi de rum, du drømmer om. Vores mål er tilfredse kunder, og vi lægger en stor ære i vores arbejde.

 

Tapetsering på Fyn

Kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Vi tapetserer på hele Fyn i den bedste kvalitet. Og vi er altid færdige til den aftalte tid, så du hurtigt kan nyde dit nye rum. Ring på telefon 40 44 21 19 eller send en mail på info@malerbjarne.dk, så er du og dine vægge i sikre hænder!

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.