Menu

Sprøjtemaling

Sprøjtemaling af sort overfladeSprøjtemaling er ideelt til mindre maleprojekter, eller når der er en overflade, som skal dækkes fuldstændig. Det kræver den rette teknik at opnå flotte resultater med sprøjtemaling. Malermester Bjarne Toft Hansen har god erfaring med sprøjtemaling, og vi sprøjtemaler med kvalitetsmaling.

Har du brug for at få sprøjtemalet for eksempel møbler, reoler eller billedrammer – eller vægge og lofter i fx lagerrum, maskinhal eller i butikken, så klarer Malermester Bjarne Toft Hansen det med et professionelt resultat, som du bliver glad for.

Sprøjtemaling kan være den helt rigtige løsning til diverse genstande. For eksempel hvis dine radiatorer trænger til en opfriskning, giver sprøjtemaling en helt mættet og ensartet overflade. Og i fx industrirum kan det være den nemme og pæne løsning, når malingen skal ind bag forskellige installationer og ind i sprækker og kroge.

Vi lytter til dine behov, og mangler du inspiration, er vi klar til at rådgive dig om, hvilke muligheder du har. Måske ønsker du en minimalistisk stil, hvortil dine møbler skal passe ind. Eller måske vil du sætte lidt mere farve på hverdagen ved at tilføre en ny farve til carporten. Uanset, hvilken stil du ønsker, så hjælper Malermester Bjarne Toft Hansen dig med at få et langvarigt og holdbart resultat.

Sprøjtemaling på Fyn

Vi sprøjtemaler med sikker hånd og i høj kvalitet, og der er ingen overraskelser undervejs. Vi er altid omhyggelige, og alt er dækket af, inden vi går i gang. Vi sprøjtemaler til en god pris, og vi er færdige til den aftalte tid.

Sprøjtemaling er en super flot og effektiv løsning. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning til dine genstande eller lokaler, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at sprøjtemale for dig på Fyn!