Sprøjtemaling

Sprøjtemaling er ideelt til mindre maleprojekter, eller når der er en overflade, som skal dækkes fuldstændig. Det kræver den rette teknik at opnå flotte resultater med sprøjtemaling. Malermester Bjarne Toft Hansen har god erfaring med sprøjtemaling, og vi sprøjtemaler med kvalitetsmaling.

Har du brug for at få sprøjtemalet for eksempel møbler, reoler eller billedrammer – eller vægge og lofter i fx lagerrum, maskinhal eller i butikken, så klarer Malermester Bjarne Toft Hansen det. Og vi garanterer et professionelt resultat, som du bliver glad for. Vi sørger for grundig afdækning, så du kun får malet det, du ønsker. Den eneste opgave du har, er at bestemme farven. Og hvis der er brug for det, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Sprøjtemaling kan være den helt rigtige løsning til diverse genstande. Hvis dine radiatorer trænger til en opfriskning, giver sprøjtemaling en helt mættet og ensartet overflade. Og i eksempelvis industrirum kan det være den nemme og pæne løsning, når malingen skal ind bag forskellige installationer og ind i sprækker og kroge. Sprøjtemaling giver en flot finish, og kan være lige netop den løsning, der passer til dig!

Vi lytter til dine behov, og mangler du inspiration, er vi klar til at rådgive dig om, hvilke muligheder du har. Måske ønsker du en minimalistisk stil, hvortil dine møbler skal passe ind. Eller måske vil du sætte lidt mere farve på hverdagen ved at tilføre en ny farve til carporten. Uanset, hvilken stil du ønsker, så hjælper Malermester Bjarne Toft Hansen dig med at få et langvarigt og holdbart resultat.

Når du vælger Malermester Bjarne Toft Hansen til at sprøjtemale for dig, får du veluddannet maler med mange års erfaring. Det kan du være sikker på. Vi sørger for kun at sprøjtemale, når vinden og projektet tillader det, så du er sikker på at få det bedste resultat. Vi finder en løsning i fællesskab med dig, og hvis det er det mest hensigtsmæssige, udfører vi også maling med pensel i Odense og på resten af Fyn. 

 

Sprøjtemaling på Fyn

Vi sprøjtemaler med sikker hånd og i høj kvalitet, og der er ingen overraskelser undervejs. Vi er altid omhyggelige, og alt er dækket af, inden vi går i gang. Vi sprøjtemaler til en god pris, og vi er færdige til den aftalte tid.

Sprøjtemaling er en super flot og effektiv løsning. Hvis du er i tvivl om, hvad der er den rigtige løsning til dine genstande eller lokaler, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at sprøjtemale for dig på Fyn!

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.