Sprøjtemaling

Vi udfører sprøjtemalings arbejdeHar du brug for at få sprøjtemalet for eksempel møbler, reoler eller billedrammer – eller vægge og lofter i fx lagerrum, maskinhal eller i butikken, så klarer Malermester Bjarne Toft Hansen det med et professionelt resultat, som du bliver glad for.

Sprøjtemaling kan være den helt rigtige løsning til diverse genstande eller radiatorerne, som skal have en helt mættet og ensartet overflade. Og i fx industrirum kan det være den nemme og pæne løsning, når malingen skal ind bag forskellige installationer og ind i sprækker og kroge.

Sprøjtemaling på Fyn

Vi sprøjtemaler med sikker hånd og i høj kvalitet, og der er ingen overraskelser under vejs. Vi er altid omhyggelige, og alt er dækket af, inden vi går i gang. Vi sprøjtemaler til en god pris, og vi er færdige til den aftale tid. Det er sprøjtemaling med kvalitet til tiden og til en god pris.

Sprøjtemaling er en super flot og effektiv løsning. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt sprøjtemaling er den rigtige løsning til dine genstande eller lokaler, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at sprøjtemale for dig!