Maling af epoxygulve

Når gulvet i dit lagerrum, dit værksted, dine garager eller i et udstillingsområde skal males, så er maling med epoxymaling den rigtige løsning. Det er særdeles slidstærkt, hvilket tillader dig at køre på gulvet med mindre maskiner og lignende uden at ødelægge malingen. Samtidig holder epoxygulve til gående trafik gennem længere tid uden kedelig slitage.

Epoxymaling af dine gulve sikrer ikke bare en holdbar, men også en pæn og støvfri overflade. Det betyder, at det er let at rengøre et epoxymalet gulv. Hvor det er nødvendigt af hensyn til arbejdsmiljø og –sikkerhed, kan det epoxymalede gulv også udføres med en skridsikker overflade, der forebygger faldulykker. 

Epoxymalede gulve er desuden blevet et hit på badeværelset, køkkenet og i andre rum, hvor man ønsker en rå kant. Epoxygulve giver en flot spejlblank finish til dine gulve. De blanke gulve er ikke bare flotte, men, som skrevet, også super praktiske, hvad angår rengøring og vedligeholdelse.

Hvis det ikke var nok, at epoxygulve har mange anvendelsesmuligheder, så kommer det også i alverdens farver. Det betyder, at du kan få netop den farve der passer til dit hjem og din stil. Du kan også vælge mellem blankt og mat epoxygulv, så du har utallige muligheder, næste gang du skal vælge et epoxygulv. Men bare rolig: Vi skal nok hjælpe dig, så dit gulv passer perfekt til dig.

De praktiske epoxygulve er en overraskende stilet løsning både til private hjem, men i særdeleshed til virksomheder. Når du skal udføre manuelt arbejde i et rum, hvad end det er professionelt eller på hobby-niveau, er epoxymaling svaret. Malermester Bjarne Toft Hansen står for praktiske løsninger, som holder længe.

Malermester Bjarne Toft Hansen er kendt for sit solide håndværk, effektivitet og gode service. Vi rådgiver dig gerne om, hvilke muligheder du har. I dialog med dig skaber vi de flotte resultater, som du går og drømmer om.

 

Epoxymaling af gulve på Fyn

Ikke alle må male med epoxymaling, fordi epoxy er et tokomponentmateriale, som skal blandes i de korrekte mængder. Men hos Malermester Bjarne Toft Hansen har vi stor erfaring med maling af epoxygulve. Vi har naturligvis de nødvendige og påkrævede kurser som gør, at vi – med sikkerheden i orden – kan epoxymale dine gulve på Fyn.

Ønsker du et holdbart og pænt gulv, der er let at vedligeholde med den daglige rengøring, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at epoxymale dine gulve for dig!

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.