Case: Maling af hus

Vi har taget os af alt malerarbejdet i og på dette hus. Vi har malet inde og ude; tapetseret og spartlet, og vi har været med hele vejen rundt fra farverådgivning til selve malingen. Det spændende ved malingen af dette hus var at skabe en unik kombination af hygge, stilrenhed, moderne elementer, enkelthed og lidt mere “vovede” elementer. En kombination, der skulle matche den travle teenagefamilies behov og ønsker.
Resultatet blev unikt. Malerarbejdet har formået at inkludere alle disse punkter, hvor nogle er kombineret mens andre står mere for sig selv. Se fx den moderne maling af badeværelset og garagen, som er malet med indfarvet spartelmasse (som KABE Copenhagen fx er kendte for), der skaber en rå stemning, men samtidig passer perfekt ind i det nordiske design. Læg også mærke til tapetvalgene, hvor det grafiske tapet er et valg, der matcher det moderne køkken-alrum perfekt, mens det blomstrede tapet med dets retro look skaber en hyggelig og afslappende stemning i stuen. Verdenskortfotostaten skaber et godt (og lærerigt) twist på det ellers stilrene ungdomsværelse, hvor det er med til at skabe en god lektiestation. De klassiske elementer, som den hvidmalede facade eller de hvide paneler og døre i kombination med de nuancerede vægge, er med til at skabe sammenhæng i huset, og de er på sin vis også med til at fremhæve de personlige og spændende valg.

Kig endelig galleriet herunder igennem og lad dig inspirere. Og hvis vi skal hjælpe dig med maling af dit hus, så ring endelig til Malermester Bjarne Toft Hansen på 40 44 21 19 eller send en mail på info@malerbjarne.dk.