Kontakt

Kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen

Ring på 40 44 21 19, send en mail til info@malerbjarne.dk eller benyt kontaktformularen, så svarer vi hurtigst muligt. Og får løst din maleropgave i en fart!
Vi bestræber os altid på at blive vores kunders foretrukne malermester på Fyn.

Og det er selvfølgelig helt uforpligtende at få et tilbud fra os.

Fysisk butik – Åbningstider (Nordfyns Farvecenter)

Tirsdag: 15.00 – 17.00
Torsdag: 15.00 – 17.00

Salg af maling. Få vejledning af Malermester Bjarne Toft Hansen. 

Bjarne Toft Hansen

Sådan foregår det hos Malermester Bjarne Toft Hansen

Ring til os, skriv en mail eller send en besked via websitet. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi – helt uforpligtende – besøger dig der, hvor du skal have malet.

Vi lytter til dine ønsker og giver dig rådgivning om farver og materialer. Når vi sammen har fundet den rigtige løsning for dig og din ejendom, kan vi aftale pris og tidspunkt for arbejdet.

Det er helt enkelt! Vi maler Fyn, og vi har gjort det i mere end 20 år. Så brug en lokal fynsk malermester, hvis du skal have løst din opgave på bedste vis – altid til tiden og til den bedste pris.

Hvis du ønsker selv at udføre dit malerarbejde, kan du købe den helt rigtige maling i vores fysiske malerbutik i Bogense eller på vores webshop, der sælger maling online. Skal du bruge en lift til dit malerprojekt, så tilbyder vi også liftudlejning.

Kontakt os

    Find vej til vores kontor og butik

    Malermester Bjarne Toft Hansen

    Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.