Menu

PCB forsegling

Certificeringen

PCB forsegling skal udføres med de rette produkter og med den rette teknik. Malermester Bjarne Toft Hansen er certificeret ProSeal licenshaver inden for malersegmentet, hvilket betyder, at vi effektivt kan hjælpe dig med din PCB-udfordring. Kontakt os med det samme for uforpligtende rådgivning og vejledning, uanset hvor langt du er i processen.

PCB blev især anvendt i byggematerialer fra 1950-77 i Danmark. Det gjorde det, fordi det havde særdeles gode isoleringsegenskaber. Typisk blev det derfor brugt i fugeprodukter og termoruder. Efterfølgende fandt man dog ud af, at materialet er sundhedsskadeligt – endda blandt verdens mest farlige miljøgifte.

Det fik Energistyrelsen til at undersøge, hvor udbredt problemet var i Danmark, og de vurderede, at 75% af bygninger, der er opført mellem 1950-1977, indeholder PCB. Har du en bygning fra denne periode, så skal du reagere på det – og hvis du er i tvivl kan du nemt få den testet for PCB i indeluften. Og har du en udfordring, så kan vi være din gode samarbejdspartner til at få det udbedret. Hvis du vil se, om en given adresse er i risikogruppen for at have et for højt indhold af PCB i indeluften, så besøg www.dingeo.dk.

Med ProSeal PCB forsegling får du en effektiv og økonomisk løsning på problemet. Den virker ved, at PCB’en bliver “lukket inde”, så den ikke længere forurener området. På denne måde slipper du for omkostningstunge saneringer, men kan hurtigt have en ejendom med værdier, der ligger under Sundhedsstyrelsens anbefalede værdier. Du kan læse mere om forseglingsmaterialerne – ProSeal fra Sealing Group – her.

PCB forsegling på Fyn

Skal du have PCB forseglet på Fyn, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for uforpligtende vejledning og tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at løse din udfordring!