Malerværksted

Malermester Bjarne Toft Hansen har et malerværksted på Nordfyn, hvor alle projekter er velkomne. Du vil blive overrasket over, hvad en omgang ny maling kan tilføre af værdi til din genstand – hvis arbejdet er udført ordentligt. Vi har stor respekt for dine møbler og genstande, og vi sørger for, at du får et unikt præg på disse. Vi henter og bringer gerne møblet eller genstanden på din adresse, så du slipper for at bakse med det selv.

Malermester Bjarne Toft Hansen giver nyt liv til din indretning. Vi maler døre, troldtekt, knagerækker, køkkenlåger, loftplader – kun fantasien sætter grænser. Skal din butik have nye flotte og farverige paneler, eller skal daginstitutionens borde og stole opfriskes? Vi hjælper dig med at se nye muligheder. Vi maler til den aftalte tid og til en god pris.

Er køkkenet falmet? Så lad Malermester Bjarne Toft Hansen give dine køkkenlåger en kærlig omgang maling i sit malerværksted. Det er en billig alternativ løsning, som giver et resultat, der minder om et helt nyt køkken. Er sønnike vokset ud af Tripp Trapp-stolen, og skal den gøres klar til, at en anden skal overtage den? Så maler vi den, så den passer til jer og jeres hjem. Vi giver dine møbler en glat og flot finish. Vi maler med Jotuns kvalitetsmaling, som er allergi- og miljøvenligt. Vi sprøjtemaler, maler med pensel og tapetserer; ingen opgave er for stor eller for lille.

Uanset, hvad du kan komme i tanken om, så kan vi sikkert male det. I dialog med dig finder vi en løsning, så dine genstande får nyt liv. Vi kan både genopfriske det gamle udtryk, men også ændre farven, så dine ting får et nyt udtryk.

Vi giver dig kompetent rådgivning vedrørende hvilke farvesammensætninger og materialer, der passer sammen. Vi har ofte oplevet, at folk har forsøgt at redde et forfaldent møbel ved at male det selv, men har blot gjort skaden værre. Vi er erfarne fagfolk, der har stor succes med at tilføre ny værdi til erhvervsmål, møbler og boligen. Vil du undgå, at det ender i noget juks, så lad Malermester Bjarne Toft Hansen hjælpe dig med at finde den bedste behandling.

 

Malerværksted på Fyn

Har du noget, som skal friskes op? Tag kontakt til os og lad os hjælpe dig med at redde noget, som du har kært. Det kan både give jer ny glæde og tilføre genstandene værdi.

På sit malerværksted genopfrisker Malermester Bjarne Toft Hansen alt fra møbler til gipsplader. Har du noget, som trænger til nyt liv, så kontakt os på 40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.