Menu

Malerværksted

Maler i gang med at arbejde i malerværkstedMalermester Bjarne Toft Hansen har et malerværksted på Nordfyn, hvor alle projekter er velkomne. Du vil blive overrasket over, hvad en omgang ny maling kan tilføre af værdi til din genstand – hvis arbejdet er udført ordentligt. Vi har stor respekt for dine møbler og genstande, og vi sørger for, at du får et unikt præg på disse. Vi henter og bringer gerne møblet eller genstanden på din adresse, så du slipper for at bakse med det selv.

Malermester Bjarne Toft Hansen giver nyt liv til din indretning. Vi maler døre, troldtekt, knagerækker, køkkenlåger, loftplader – kun fantasien sætter grænser. Skal din butik have nye flotte og farverige paneler, eller skal daginstitutionens borde og stole opfriskes? Vi hjælper dig med at se nye muligheder. Vi maler til den aftalte tid og til en god pris.

Er køkkenet falmet? Så lad Malermester Bjarne Toft Hansen give dine køkkenlåger en kærlig omgang maling i sit malerværksted. Det er en billig alternativ løsning, som giver et resultat, der minder om et helt nyt køkken. Er sønnike vokset ud af Tripp Trapp-stolen, og skal den gøres klar til, at en anden skal overtage den? Så maler vi den, så den passer til jer og jeres hjem. Vi giver diner møbler en glat og flot finish. Vi maler med Jotuns kvalitetsmaling, som er allergi- og miljøvenligt. Vi sprøjtemaler, maler med pensel og tapetsere; ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi giver dig kompetent rådgivning vedrørende hvilke farvesammensætninger og materialer, der passer sammen. Vi har ofte oplevet, at folk har forsøgt at redde et forfaldent møbel ved at male det selv, men har blot gjort skaden værre. Vi er erfarne fagfolk, der har stor succes med at tilføre ny værdi til erhvervsmål, møbler og boligen. Vil du undgå, at det ender i noget juks, så lad Malermester Bjarne Toft Hansen hjælpe dig med at finde den bedste behandling.

Malerværksted på Fyn

På sit malerværksted genopfrisker Malermester Bjarne Toft Hansen alt fra møbler til gipsplader. Har du noget, som trænger til nyt liv, så kontakt os på 40 44 21 19 eller send os en mail på info@malerbjarne.dk for en uforpligtende snak om dine ønsker.