Case: Børnefamilie

Maling af en børnefamilies hus stiller høje krav til kreativitet og detaljesans. Det handler om at skabe et miljø, der både er inspirerende for børnene og forældrene. Det handler om at skabe rum, hvor børnene har lyst til at lege – også for dem selv. Og det handler om at skabe rum, hvor forældrene kan koble af og nyde deres “egne” rammer. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt at skabe rum, der indbyder til fælles hygge, fest og glade dage. Men vi vil jo også alle gerne have, at det er holdbare og moderne løsninger, som ikke nødvendigvis skal udskiftes, når børnene bliver ældre, eller som kan fremvises med glæde og stolthed, når venner og familie kommer på besøg.

Vi løste opgaven ved at skabe to unikke børneværelser: Et drengeværelse og et pigeværelse. Der er ikke sparet på de flotte detaljer her, og børnene vil med garanti nyde at være i deres egne inspirerende rammer. Forældrenes soveværelse har fået en flot olivengrøn (Organic Green i Rhytm of Life-farvekortet) endevæg, der rammer sengen ind og skaber et moderne twist, der hurtigt sender tankerne væk fra madpakker og børnepasning. I stuen skabte vi husets fællesrum med blåmalede (Industrial Blue i Rhytm of Life-farvekortet) vægge, der både er moderne, stilrene og indgyder glæde.

Skal vi hjælpe dig med et unik malet hus til børnefamilien? Så ring til Malermester Bjarne Toft Hansen på 40 44 21 19 til en uforpligtende snak om dine muligheder. Du er også velkommen til at sende en mail på info@malerbjarne.dk.

Klik på billederne herunder for at se dem i stor udgave.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.