Maling af epoxygulve

Maling af epoxygulvNår gulvet i dit lagerrum, dit værksted, dine garager eller i et udstillingsområde skal males, så er maling med epoxymaling en rigtig god løsning. Det er særdeles slidstærkt, så du kan køre på gulvet med fx mindre maskiner uden at ødelægge malingen samtidig med, at det holder til gående trafik gennem længere tid uden kedelig slitage.

Epoxymaling af dine gulve sikrer ikke bare en holdbar men også pæn og støvfri overflade. Det betyder, at det er let at rengøre et epoxymalet gulv. Hvor det er nødvendigt af hensyn til arbejdsmiljø og –sikkerhed, kan det epoxymalede gulv også udføres med en skridsikker overflade, der forebygger faldulykker.

Epoxymaling af gulve på Fyn

Ikke alle må male med epoxymaling, men hos Malermester Bjarne Toft Hansen har vi stor erfaring med maling af epoxygulve, og vi har naturligvis de nødvendige og påkrævede kurser som gør, at vi – med sikkerheden i orden – kan epoxymale dine gulve.

Ønsker du et holdbart og pænt gulv, der er let at vedligeholde med den daglige rengøring, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at epoxymale dine gulve for dig!