Menu

Maling af både

Hvid båd med blå bundmaling

Maling af båd kan være en kompliceret affære – men fortvivl ej. Malermester Bjarne Toft Hansen maler din båd, så den bliver klar til sommerhalvåret. Vi er kendte for vores suveræne håndværk, effektivitet og gode service. Vi lytter til dine behov og med udgangspunkt i dine ønsker, skaber vi et holdbart og flot resultat.

Ligger din båd i vandet en del af året, så er det absolut nødvendigt at male båden op til vandlinjen. Det forhindrer erosion af glasfiberen – og det holder båden fri for alger. Når sommeren nærmer sig, får mange travlt med at få malet båden. Vi ved, at det er lige så vigtigt at gøre arbejdet rigtigt, som det er at gøre det hurtigt.

Malermester Bjarne Toft Hansen holder din båd i topform med den helt rigtige maling til både. Det er en moderne kvalitetsmaling, som har minimal indvirkning på bådens hastighed. Trænger din båd til at blive malet indvendigt, så er det selvfølgelig også en opgave, vi kan løse professionelt for dig. Vi maler stål, træværk og glasfibre under og over vandlinjen.

Hvis du skal være sikker på at undgå omrøringsfejl og forkerte rengøringsmidler, når du skal have malet din båd, er Malermester Bjarne Toft Hansen det rette valg. Vi sørger for at bruge produkter af højeste kvalitet, der sikrer, at din båd kommer til at fremstå så godt som muligt. Når vi maler din båd, er du sikker på at få et imponerende resultat, der holder længe.

Giv din båd en kærlig modernisering og forlæng dens æstetiske levetid. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, så hjælper vi dig. Vi har god erfaring med at male både, og vi maler både på hele Fyn.

Maling af båd på Fyn

Få malermester Bjarne Toft Hansen til at male din båd. Så du kan nyde hele sæsonen på vandet uden bekymring for glasfiberen og uden, at du irriteres af et grønt skær af alger på bådens sider. Vi maler din båd til en god pris – og den er færdig til den aftalte tid, så du kan komme på vandet.

Hvis din båd trænger til en overhaling med en god kvalitetsmaling, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at male din båd for dig, og vi står også altid klar til at rådgive dig omkring bådmaling!