Maling af både

BådmalingEr din båd klar til sommerhalvåret? Ligger din båd i vandet en del af året, så er det absolut nødvendig at male båden op til vandlinjen. Det forhindrer erosion af glasfiberen – og det holder båden fri for alger.

Malermester Bjarne Toft Hansen holder din båd i topform med den helt rigtige maling til både. Det er en moderne kvalitetsmaling, som har minimal indvirkning på bådens hastighed. Trænger din båd til at blive malet indvendigt, så er det selvfølgelig også en opgave, vi kan løse professionelt for dig.

Maling af båd på Fyn

Få malermester Bjarne Toft Hansen til at male din båd, så du kan nyde hele sæsonen på vandet uden bekymring for glasfiberen og uden, at du irriteres af et grønt skær af alger på bådens sider. Vi maler din båd til en god pris – og den er færdig til den aftalte tid, så du kan komme på vandet.

Hvis din båd trænger til en overhaling med en god kvalitetsmaling, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at male din båd for dig, og vi står også altid klar til at rådgive dig omkring bådmaling!