Menu

Maling med brandhæmmende maling

Malerbøtte med brandhæmmende malingDet handler om sikkerhed! Brandhæmmende maling giver en overflade, der modstår ild og flammer betydeligt. Med brug af maling, der er brandhæmmende, er det muligt at anvende træ på steder, hvor det ikke tidligere har været lovligt af brandhensyn – og også i forbindelse med udstilling og lignende giver denne form for maling mulighed for at få rum godkendt af brandmyndigheden. Og vi hjælper gerne med at finde muligheder for anvendelse af malingen, så du kan få de rum, som du ønsker.

Brandhæmmende maling kan bruges på stål og træ, men det er også muligt at male opgange med sådan en maling. Overflader, der er behandlet med malingen, bryder ikke i brand nær så hurtigt, som overflader, der ikke er behandlet. Og det kan være altafgørende!

Vi har god erfaring med at male med brændhæmmende maling. Vi lytter til dine ønsker, og vi udfører malerarbejdet effektivt og med omhu. Vil du være sikker på et flot og holdbart resultat så lad Malermester Bjarne Toft Hansen male med brændhæmmende maling for dig.

Maling med brandhæmmende maling på Fyn

For at male sikkert og lovligt med brandhæmmende maling, skal du være certificeret. Det er Malermester Bjarne Toft Hansen med den korrekte uddannelse og certifikat. Det betyder, at vi er i stand til at påføre malingen professionelt og til den rigtige pris. Vi maler på hele Fyn, hvad enten det er privat eller erhverv!

Hvis du har brug for at få overflader malet med brandhæmmende maling, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at sikre din ejendom for dig. Eller give dig muligheden for at skabe nye rum til din ejendom!

Demonstration

I videoen herunder ses en tydelig demonstration af malingens effekt, hvor det bliver klart, hvordan malingen kan være med til at sikre din ejendom.

Brandhæmmende maling