Maling med brandhæmmende maling

Det handler om sikkerhed! Brandhæmmende maling giver en overflade, der modstår ild og flammer betydeligt. Med brug af maling, der er brandhæmmende, er det muligt at anvende træ på steder, hvor det ikke tidligere har været lovligt af brandhensyn – og også i forbindelse med udstilling og lignende giver denne form for maling mulighed for at få rum godkendt af brandmyndigheden. Og vi hjælper gerne med at finde muligheder for anvendelse af malingen, så du kan få de rum, som du ønsker.

Brandhæmmende maling kan bruges på stål og træ, men det er også muligt at male opgange med sådan en maling. Overflader, der er behandlet med malingen, bryder ikke i brand nær så hurtigt, som overflader, der ikke er behandlet. Og det kan være altafgørende, hvis uheldet er ude.

Vi har god erfaring med at male med brændhæmmende maling. Vi lytter til dine ønsker, og vi udfører malerarbejdet effektivt og med omhu. Vil du være sikker på et flot og holdbart resultat så lad Malermester Bjarne Toft Hansen male med brændhæmmende maling for dig.

Malermester Bjarne Toft Hansen vurderer i samarbejde med dig, hvorvidt der er brug for brandhæmmende maling. Brandhæmmende maling kan være den ekstra sikkerhedsforanstaltning, der redder din bolig eller virksomhed, hvis du skulle være uheldig nok til blive udsat for en brand.

Brandmyndigheden har krav om brandsikkerhed i nogle typer af bygninger. Læs om bygninger, der er omfattet af reglerne her. Hvad end, du vil sikre at din bygning klarer et brandsyn eller blot vil have ekstra sikkerhed for dig og din familie, hjælper vi med rådgivning og udfører arbejdet. hvis der er behov for det.

 

Maling med brandhæmmende maling på Fyn

For at male sikkert og lovligt med brandhæmmende maling, skal du være certificeret. Det er Malermester Bjarne Toft Hansen med den korrekte uddannelse og certifikat. Det betyder, at vi er i stand til at påføre malingen professionelt og til den rigtige pris. Vi maler på hele Fyn, hvad enten det er privat eller erhverv!

Hvis du har brug for at få overflader malet med brandhæmmende maling, så kontakt Malermester Bjarne Toft Hansen for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på 40 44 21 19 eller sende os en mail på info@malerbjarne.dk. Vi glæder os til at sikre din ejendom for dig. Eller give dig muligheden for at skabe nye rum til din ejendom!

 

Demonstration

I videoen herunder ses en tydelig demonstration af malingens effekt, hvor det bliver klart, hvordan malingen kan være med til at sikre din ejendom.

Bjarne Toft Hansen

Vi kan hjælpe dig med farvevalg og malingstyper. Og du kan være sikker på, at kvaliteten hos Malermester Bjarne Toft Hansen altid er i orden – det gælder materialernes kvalitet, og det gælder selve malerhåndværket.

Vi maler Fyn og resten af Danmark efter aftale. Aftaler, der altid holder!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.